Trailer & poster: Alice vs Time in 'Alice Through the Looking Glass'

Trailer & poster: Alice vs Time in 'Alice Through the Looking Glass'

Hoe nieuwsgierig ben jij?

Walt Disney heeft een gloednieuwe trailer en een nieuw affiche vrijgegeven voor het Alice in Wonderland-vervolg Alice Through the Looking Glass. In de film van regisseur James Bobin (The Muppets, 2011) en producent Tim Burton (Alice in Wonderland) zien we veel bekende, maar ook een aantal nieuwe personages. Eerst de trailer:



De nieuwe personages zijn met name Sacha Baron Cohen als Time en Rhys Ifans als de vader van de Mad Hatter, opnieuw gespeeld door Johnny Depp. Naast Depp keren ook Anne Hathaway als de White Queen, Helena Bonham Carter als de Red Queen en uiteraard ook Mia Wasikowska als het titelpersonage Alice Kingsleigh terug. Op het affiche staan ook de bekende niet-menselijke figuren, zoals de kat a.k.a. de Cheshire Cat, ingesproken door Stephen Fry. Wijlen Alan Rickman is in de film te horen als de stem van de duizendpoot Caterpillar.



Vanaf 1 juni 2016 draait Alice Through the Looking Glass, waarin Alice terug naar de wonderlijke wereld om de Mad Hatter te redden, in de Nederlandse (3D) bioscoop. We sluiten af met een tv-spot & vertraagd valentijnsberichtje van de mooiste dame uit de film:





NieuwsFilm

meest populair