[UPDATE] Stalker Mandy Moore opgepakt

[UPDATE] Stalker Mandy Moore opgepakt

In drie dagen tijd ging hij twee keer langs haar deur.

Voor Mandy Moore (Chasing Liberty) was het een eigenaardige week. Verleden vrijdag werd een man door de politie in hechtenis genomen omdat hij onuitgenodigd huize Moore in Los Angeles een bezoekje bracht. Naar verluidt deed hij dit razend, schreeuwend en scheldend. Vermoedelijk was het niet de beste indruk die hij had kunnen maken, want hij had blijkbaar ook brieven bij zich die voor haar bestemd waren. Of ze romantisch getint zijn is onbekend.

Een bron van de politie gaf wel weg dat de 31-jarige Moore twee keer de politie heeft moeten bellen. De eerste keer gebeurde er niets bijzonders toen de autoriteiten ter plaatse arriveerden. Althans, ze namen geen strenge maatregelen, er werd enkel een rapport van het incident opgesteld. De onbekende man, ergens in de veertig, brulde destijds ook al de longen uit het lijf.

Toen de stalker later terugkeerde, op vrijdag, met de intentie brieven achter te laten, werd hij wel gearresteerd. Tijdens beide gelegenheden was de zangeres/actrice thuis. Roddelwebsite TMZ meldt daarnaast dat de zaak minder voor de hand ligt dan gedacht. Er wordt gezegd dat de onbekende bezoeker aan psychische problemen lijdt. De aanklachten komen dan te vervallen en een psychiatrisch ziekenhuis zal de volgende stap zijn. Vooralsnog spendeert hij zijn tijd in de bajes.

Update: Een openbaar aanklager heeft de zaak geseponeerd, omdat er niet genoeg bewijsmateriaal is. De stalker is vrijgelaten en de politie heeft aangegeven extra patrouilles in Moore's buurt te stationeren.



NieuwsFilm

meest populair