Video

Oorlog in laatste trailer 'Divergent Series: Allegiant'

Tris wil iedereen redden.

door Jim Pedd om 18:13 in Video
”Iedereen is het waard om te redden”, met dat statement van personage Tris (Shailene Woodley) gaat de laatste trailer van The Divergent Series: Allegiant van start. Daarna wordt uitgelegd waar het vandaan komt, een eer die David (Jeff Daniels) ten beurt valt. ”Voor je eigen mensen ben je afwijkend, maar voor mij ben je een wonder. Ben je genetisch puur. De rest is beschadigd. Jij bent de enige die het redden waard is," aldus David, die overduidelijk de schurk van de film wordt. Duidelijk is ook dat alle vrienden van Tris zich gaan verenigen om een stokje voor Davids plannen te steken. Hieronder de korte, maar niet minder epische, laatste trailer van Allegiant.In de film reizen Tris (Woodley), Four (Theo James) en de rest naar de wereld buiten de muur. Daar worden ze opgevangen door een mysterieus agentschap dat bekend staat als het Bureau of Genetic Welfare. Wat in eerste instantie een vriendelijke bedoening lijkt, blijkt al snel alles behalve dat te zijn. De levens van iedereen komen ditmaal op het spel te staan en er is maar één iemand die ze kan redden.

Dit op één na laatste deel in de franchise gaat op 9 maart in première. In 2017 wordt het verhaal van Tris afgerond met Ascendant. Beide films zijn geregisseerd door Robert Schwentke.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nicolaas1982

Avatar

Kijk!
Hier hebben wij nu echt zin in!
Kaan haast niet wachten ;)

Decepticon

Avatar

Ja ziet er leuk uit, de films worden wel wat beter, maar kan nog niet echt schitteren.
Ik ben benieuwd of deze laatste 2 delen beter worden dan de laatste 2 Hunger Games Mocking Jay films. Ik denk het niet, maar dat zou wel een verrassing zijn.

de1v3c1o

Avatar

Dat haar van haar is hier in elk geval weer stukken beter, heb de vorige film overgeslagen alleen al om haar kapsel :P

Scheerzeep

Avatar

Voorgaande delen vond ik redelijk tof, maar dit ziet er niet uit. Net een D-film ... oh wacht, ...

michaelbay

Avatar

Decepticon "Ja ziet er leuk uit, de films worden wel wat beter, maar kan nog niet echt schitteren.
Ik ben benieuwd of deze laatste 2 delen beter worden dan de laatste 2 Hunger Games Mocking Jay films. Ik denk het niet, maar dat zou wel een verrassing zijn."


is dat een grapje, een deel 3,1 waarin alleen maar gepraat wordt en op het einde 2 bommenwerpers met 1 pijl uit de lucht worden geschoten. wat een aanfluiting was dat zeg.

NieuwsFilm

meest populair