Alec Baldwin kon TMZ-oprichter wel vermoorden

Alec Baldwin kon TMZ-oprichter wel vermoorden

De roddelwebsite plaatste ooit een geluidsband online, waarop hij z'n dochter uitschold.

TMZ is een beruchte nieuws website die beroemdheden te Hollywood nauw in de gaten houdt. Het is in 2005 opgericht door Jim Paratore en Harvey Levin. De eerste is in 2012 overleden aan een hartaanval, de ander nog springlevend. Sommige bekendheden zouden daar wel wat aan willen doen, zoals Alec Baldwin. Het Amerikaanse tijdschrift The New Yorker publiceerde onlangs een rapportage over TMZ en daarin viel een citaat van de 57-jarige Baldwin te lezen.

De beste man was één van TMZ's slachtoffers. Zij plaatsen begin 2007 een voicemail online (hier te horen) waarop Baldwin zijn "11 of 12-jarige" dochter uitschold, omdat ze zijn telefoontjes niet aannam. De geluidsband werd daaropvolgend aan een rechter getoond, die kwam tot de conclusie dat de Departed-acteur voorlopig dochterlief Ireland niet mocht zien. Hij noemde haar o.a. een "gedachteloos klein biggetje."

Tegenover The New Yorker onthulde de acteur wat hij destijds graag met Harvey Levin wilde doen. De man, een advocaat die later het beroep van journalist nastreefde, heeft ook vele andere stukken over een boze Baldwin geplaatst. "Er was een periode dat het mijn grootste wens was om Harvey Levin met een roestig werktuig te steken en zijn ingewanden over mijn onderarm te zien glibberen," zei Baldwin. "Ik wilde dat hij in mijn armen stierf, terwijl hij me in de ogen keek, en ik wilde tegen hem zeggen: 'Oh, Harvey, jij gedachteloos klein biggetje.' Hij is een etterbuil op de anus van de Amerikaanse media."

TMZ is dikwijls de snelste website die roddelpraatjes en video's inzake sterren in handen krijgt, waar ze zowel professionals als amateurs voor betalen. Zangeres Rihanna die door haar vriend Chris Brown bont en blauw geslagen werd en Mel Gibson die met een dronken tirade half Hollywood op zijn nek kreeg, zijn ook welbekende berichtgevingen van TMZ.



NieuwsFilm

meest populair