Four Horsemen op posters 'Now You See Me 2'

Four Horsemen op posters 'Now You See Me 2'

Wederom een magische truc van onder meer Morgan Freeman, Michael Caine en Jesse Eisenberg.

Lionsgate heeft maar liefst negen posters onthuld voor Now You See Me 2. In de film keren de beruchte Four Horsemen terug voor een nieuw avontuur. Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en de goedkeuring van het publiek wisten te winnen met hun Robin Hood-achtige magische stunts, keren de illusionisten terug met de intentie om de onethische praktijken van een technologiemagnaat te onthullen. De man achter hun verdwijn act is niemand minder dan Walter Mabry, een protegée die de Horsemen dwingt tot het uitvoeren van hun meest onmogelijke overval tot nu toe. Hun enige hoop? Een laatste ongelofelijke stunt uitvoeren om hun naam te beteren en het meesterbrein achter alles te onthullen.

Het scenario voor de magische film is geschreven door Ed Solomon en Pete Chiarelli en regisseur is Jon M. Chu. Voor de film keren acteurs Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Mark Ruffalo, Michael Caine en Morgan Freeman terug. Verder zien we ditmaal als nieuwkomers Lizzy Caplan, Jay Chou en Daniel Radcliffe.

Dit vervolg gaat verder op 31 juli 2016 in première. Mocht ook dit avontuur succesvol zijn aan de internationale box office, staat er al een vervolg in de startblokken.



















NieuwsFilm

meest populair