Keert [SPOILER] terug in 'Captain America: Civil War'?

Keert [SPOILER] terug in 'Captain America: Civil War'?

En de EMPIRE-cover met de clash tussen Captain America en Iron Man.

Sinds Avengers: Age of Ultron is door menigeen betrokken bij de film beweerd dat we in Captain America: Civil War geen Hulk te zien krijgen. Nu lijkt het er toch verdacht veel op dat dit wel gaat gebeuren in de eerst volgende Marvel Cinematic Universe-film. Acteur Anthony Mackie heeft zich namelijk versproken...

In gesprek met "Movies with Ali Plumb" van Radio 1 zei de acteur, die in de superheldenfilm de terugkerende rol van Falcon speelt, het volgende:

"Ik heb de film gezien en het is Marvels beste film tot dusver. Winter Soldier en de eerste Iron Man zijn waarschijnlijk Marvels beste films en het voelt alsof Civil War deze allebei verslaat. Het is een echt goede film. Dit komt doordat er meer in geacteerd wordt en het minder een actiefilm is. Het verhaal is gericht en interessant, en Robert Downey Jr en Chris Evans en Scarlett Johannson en Mark Ruffalo en de rest laten écht goed acteerwerk zien. Er is uiteraard ook actie. Ik denk dat dit de eerste superheldenfilm is die voor Beste Film zou kunnen gaan."

Kortom, Mark Ruffalo lijkt dus wel degelijk aanwezig in de film. Het zou uiteraard zou kunnen zijn dat Mackie een foutje maakt. Mocht Mackie wel de waarheid spreken, dan zou het betekenen dat we meer te weten komen over het lot van het personage na Age of Ultron. In Thor: Ragnarok (2017) zal het personage overigens sowieso een flinke rol krijgen. In die film zou namelijk 'Planet Hulk' verwerkt zijn.

Hieronder zie je de brute cover van EMPIRE-magazine, met daarop de clashende helden Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.). Daarna volgt een afbeelding met de beide personages uit de film van The Winter Soldier-duo Anthony en Joe Russo. Vanaf eind april in de Nederlandse bioscoop.





NieuwsFilm

meest populair