Angelina Jolie wilde eigenlijk geen kinderen hebben

Angelina Jolie wilde eigenlijk geen kinderen hebben

Haar reis naar Cambodja veranderde haar gedachten.

Angelina Jolie's reis naar Cambodja in 2000 veranderde haar gedachten over het hebben van kinderen. Het spelen met schoolkinderen tijdens de opnames van Lara Croft: Tomb Raider bracht gaf haar een ander beeld van de toekomst.

"Het is vreemd, ik wilde eigenlijk nooit een baby hebben," aldus de actrice. "Ik wilde nooit zwanger worden. Ik had nooit op kinderen gepast. Ik zag mijzelf niet als een moeder. Maar opeens was het voor mij duidelijk dat ergens in het land mijn zoon zat."

"Toen ik voor het eerst in Cambodja kwam, veranderde het mij. Het veranderde mijn beeld," vertelde de 40-jarige Angelina. Ze voegde hieraan toe dat opgroeien in Los Angeles een gevoel van "leegte" met zich meebracht.

In 2002 adopteerde zij zoon Maddox (14) en later Zahara (11) uit Ethiopië. Samen met echtgenoot Brad Pitt, waar ze in 2014 mee trouwde, adopteerde ze Pax (12) uit Vietnam. Het koppel heeft ook drie biologische kinderen, Shiloh (9) en de tweeling Vivienne en Knox (7).

De actrice mag dan wel uit een echte Hollywood familie komen, haar vader Jon Voight was een gerenommeerde acteur en haar moeder Marcheline Bertrand actrice en producer, maar toch wil de actrice niet dat haar kinderen een filmcarrière tegemoet gaan. Dit liet ze in een recent interview met NBC weten. "Brad en ik hebben altijd gezegd dat als ze acteurs worden we hopen dat ze eerst iets anders doen, en dan acteur worden."

NieuwsFilm

meest populair