Vrijgesproken stalker Gwyneth Paltrow toch een gevaar

Vrijgesproken stalker Gwyneth Paltrow toch een gevaar

Er zou veel misgegaan zijn in de rechtszaak.

Al zeventien jaar lang wordt Gwyneth Paltrow lastig gevallen door Dante Soiu. Echter was het verhaal van de actrice niet goed genoeg om de jury te overtuigen en gaat de stalker vrijuit. De rechtbank in Los Angeles oordeelde afgelopen woensdag dat Dante niet schuldig is aan stalken.

De Los Angeles Police Department is het niet eens met de uitspraak. Volgens bronnen binnen de politie zal Dante Soiu nog altijd goed in de gaten moeten worden gehouden. De obsessie die de man heeft voor Gwyneth Paltrow is gevaarlijk en de kans dat hij haar met rust zal laten is heel erg klein.

De politie is ook van mening dat de man psychische problemen heeft, maar de jury vond een psychiatrische behandeling niet nodig. Er schijnt volgens diverse bronnen "veel misgegaan" zijn in de rechtszaak, er zal dus sowieso nog een overleg met de rechter plaatsvinden.

De 69-jarige Dante Soiu stuurde Gwyneth zeventien jaar lang cadeautjes en brieven. Ook werden de actrice en haar gezin bedreigd, en werd er "seksueel getint materiaal" naar de ouders van de actrice gestuurd. Volgens de advocaat van Dante heeft zijn cliënt nooit kwaad in de zin gehad. Gwyneth Paltrow zou de brieven verkeerd hebben begrepen; het waren slechts religieuze boodschappen.



NieuwsFilm

meest populair