Producent over status verfilming Stephen Kings 'The Stand'

Producent over status verfilming Stephen Kings 'The Stand'

Er wordt momenteel nog steeds hard gewerkt aan het script.

De laatste keer dat we iets hebben gehoord over Josh Boone's verfilming van Stephen Kings magnum opus The Stand was dat het project voorlopig is uitgesteld. Boone richt zich voorlopig op een andere King-verfilming, namelijk Revival, alvorens zich opnieuw op The Stand te storten.

Maar hoe staat het nu met The Stand? Producent Roy Lee werd geïnterviewd tijdens DICE 2016 en gaf aan dat het productieteam nog steeds probeert uit te vogelen hoe ze een boek van 1000 pagina's naar het grote scherm moeten brengen, en of dit een of meerdere films gaan worden:

''Momenteel zoeken we uit hoe we dit project het beste kunnen aanpakken, want we hebben met het idee gespeeld om er meerdere films van te maken, een film of simpelweg twee. Josh Boone was nogal nerveus over de laatste versie die hij had geschreven, maar sindsdien heeft hij zich op het script van Revival gericht. Die film gaat hij eerst maken, dus we wachten geduldig af.''

Lee gaf later stiekem ook aan dat het huidige plan twee films betreft, vergelijkbaar met de twee films die voor Stephen Kings It-verfilming gepland staan.



NieuwsFilm

meest populair