Algemeen

Sony maakt een film rondom de Escape Room

Mocht je de populaire attractie nog niet hebben geprobeerd, dan heb je er op z'n minst toch wel van gehoord.

door Jan-Peter Rook om 11:42 in Algemeen
Je hebt het vast al eens zelf gedaan en zo niet, dan hebben je vrienden je er al mee doodgegooid: de Escape Room. Het idee is dat jij en de mensen met wie je bent geld betalen om opgesloten te worden in een kamer vol met aanwijzingen. Aan de hand van deze hints moet je uit de ruimte zien te ontsnappen voordat de tijd op is. Ook in Hollywood houden ze wel van een goede puzzel, want The Wrap meldt nu dat Sony van plan is een film rondom deze Escape Rooms te gaan maken.

De studio heeft Bragi Schut (Season of the Witch, 2011) ingehuurd om een scenario te schrijven voor de nog titelloze Escape Room-film. Het project zal worden geproduceerd door Neal Moritz, onder meer bekend van de Fast & Furious-franchise.

Wie van jullie is al eens in een Escape Room geweest? En denken jullie dat het een leuke film oplevert?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeroen92

Avatar

Gewoon een nieuwe saw film dus

DeMuizenkoning

Avatar

Tijdje geleden pas van gehoord, wel een geinig concept maar of het als film goed uitpakt is wat anders... Of het wordt inderdaad een Saw rip-off of meer een 'fun' variant zoals het concept zelf, al zie ik daar niet echt het nut van in.

rvg1983

Avatar

Ik zit meer te denken aan een losse (onofficieel) vervolg op The Cube.
Is dat niet de film voorloper van een escape room :X

bigmichiel

Avatar


De studio heeft Bragi Schut (Season of the Witch, 2011) ingehuurd om een scenario te schrijven voor de nog titelloze Escape Room-film.


Alsof ze willen dat het een flop wordt. Ik snap niet waarom ze zo vaak schrijvers in dienst nemen die nog nooit iets fatsoenlijks hebben opgeleverd :S

bornnaughty

Avatar

Ik heb zelfs nog nooit gehoord van een Escape Room.

nieuwslaatste nieuws

meest populair