Opnames 'Justice League - Part One' starten 11 april & kostuums geteast!

Opnames 'Justice League - Part One' starten 11 april & kostuums geteast!

Met onder meer The Flash + Batman v Superman-personageposters van Lois Lane, Lex Luthor en Alfred.

Warner Bros. heeft via Entertainment Weekly aangekondigd dat ze op 11 april starten met de opnames voor Justice League - Part One. Hiermee lijkt de studio de geruchten rond een eventuele uitstel van de tweeluik de kop in te drukken. Tevens dendert de promotiecampagne voor Batman v Superman: Dawn of Justice gewoon door.

"Het idee dat we een Justice League-concept konden gaan opstarten was erg cool," lijkt Batman v Superman en Justice League-regisseur Zack Snyder nog over de discussie te willen zeggen tegenover EW. "Het was een beetje een 'het is zover'-moment en ik neem het de studio niet kwalijk zo te denken. Het zat er namelijk al een lange tijd aan te komen. Maar het voelt voor mij wel als een creatieve horde. Op het eerste oog lijkt het redelijk eenvoudig om de gedachte van 'Oh, we stoppen de rest van de superhelden er ook in' te verwerken. Maar je moet een wereld vestigen waarin ze kunnen bestaan."

De regisseur deelde ook een eerste setfoto met Jason Momoa. Op de achtergrond zien we outfits van Batman, Aquaman, The Flash en nog meer (Mera, Nightwing?) Klik voor een vergroting!

[/url]

Hieronder een promotionele spot van Jeep voor hun model Renegade. We zien hoe Bruce Wayne ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=8228]Ben Affleck
) door Metropolis racet en de ravage die onder meer Superman (Henry Cavill) aanricht, tracht te ontwijken.



En hieronder ook nog de personageposters van Lois Lane (Amy Adams), Alfred (Jeremy Irons) en de slechterik Lex Luthor (Jesse Eisenberg). Nu is de reeks van zes helemaal compleet. 24 maart is nabij!







En als laatste een 'goeden doel'-activiteit in het kader van de film, via Omaze. Naast doneren valt er ook de 'Ultimate Batman v Superman Experience' te winnen. Win je deze, dan mag je rijden in de Batmobile, op de foto met Affleck, naar de wereldpremière van BvS en een Photobomb plegen met Eisenberg.



NieuwsFilm

meest populair