Nieuwe 'Dungeons & Dragons' wordt 'Guardians of the Galaxy' in Middenaarde

Nieuwe 'Dungeons & Dragons' wordt 'Guardians of the Galaxy' in Middenaarde

Het moet een nieuw multi-universum worden.

In 2000 verscheen er al eens een verfilming van het spel 'Dungeons & Dragons'. De bijzonder matig ontvangen film van Courtney Solomon kreeg zelfs twee vervolgen. Gelukkig volgt er geen vierde deel, maar wel een compleet nieuwe film.

Tijdens DICE 2016 sprak Producent Roy Lee met Collider en hij gaf zijn visie op de nieuwe Dungeons & Dragons-film: "De nieuwe Dungeons & Dragons krijgt de toon van Guardians of the Galaxy in een Tolkien-achtig universum. Want wanneer je aan alle Hobbit en The Lord of the Rings denkt, dan hebben deze iets ernstigs over zich. En om iets leuks te zien, om Raiders te zien stoeien in die wereld, is iets waarvan ik denk dat het publiek nog nooit heeft gezien."

Volgens de producent zou de film op het verlanglijstje van Warner Bros. staan: "Ik denk dat de film snel stappen gaat zetten. Ik ga er niet vanuit dat de film geen groen licht krijgt dit jaar. Dit omdat Warner ook al DC, LEGO en het Harry Potter-universum heeft. Ik geloof dat ze Dungeons & Dragons zien al een nieuw multi-universum, met spin-offs in de Forgotten Realms en meerdere films in verschillende werelden."

Midden 2015 werd al eens aangegeven dat de film een groen licht zou hebben gekregen. Dit blijkt dus niet het geval. Het script zou al wel af zijn. Deze werd geschreven door David Leslie Johnson, bekend van zijn werk voor films als Orphan en Wrath of the Titans en de nog te verschijnen titels The Conjuring 2 en Aquaman.



NieuwsFilm

meest populair