Nicholas Hoult draait door in volledige trailer 'Kill Your Friends'

Nicholas Hoult draait door in volledige trailer 'Kill Your Friends'

Zwarte komedie naar het gelijknamige boek van John Nivel.

Een nieuwe, volledige trailer van Kill Your Friends heeft diens weg naar het internet gevonden. Het is een verfilming van John Nivel's roman uit 2008 met in de hoofdrol Nicholas Hoult die niet bepaald stil zit in het onderstaande fragment. De auteur heeft zelf het scenario geschreven, dat door Owen Harris geregisseerd is.

De meedogenloze Steven Stelfox (Hoult) is een talentjager in de muziekwereld. In de jaren tachtig heeft de 27-jarige grote successen behaald met het introduceren van nieuwe bands. De beste man is gedreven voor hebzucht en ambitie, maar wanneer de jaren 90 intreden lijkt hij weinig voor te stellen. De muziekindustrie verandert en plotseling wordt Stelfox voorbijgestreefd door jongere concurrenten. Om zijn geliefde positie bij de platenmaatschappij te behouden gaat Stelfox letterlijk over lijken.



Naast Hoult zien we ook Ed Skrein, Craig Roberts, James Corden, Georgia King en Tom Riley in de zwarte komedie, waarvan een Nederlandse releasedatum nog altijd onbekend is. Kill Your Friends werd getoond tijdens het 2015 Toronto Film Festival.

NieuwsFilm

meest populair