Algemeen

'Death Note' krijgt R-Rating

En de opnames moeten dit jaar van start.

door Jim Pedd om 18:15 in Algemeen
Het vordert maar langzaam met de manga-verfilming Death Note. We weten dat Adam Wingard de film moet regisseren en dat acteur Nat Wolff de hoofdrol speelt. Maar verder horen we weinig over de productie. Tot vandaag, want in een interview met Collider vertelde Roy Lee, producent van de film, over de rating en de productiestart.

”[Wingard] wacht op dit moment tot we de film officieel groen licht geven,” vertelde Lee. ”Maar we hebben al een cast gevonden. Ik denk dat er over geschreven is, maar ik weet het niet zeker, dus ik zou de site moeten checken. Daarom wil ik nog niet teveel vertellen. Maar het is in elk geval een film die we dit jaar nog willen maken.”

En dat moet echt een film voor volwassenen worden. ”Het wordt zeker een film met een R-Rating,” beloofde Lee. ”De toon van de film ligt dicht bij de eerste manga verfilmingen, dus het voelt erg realistisch met fantasie-elementen.”

De manga volgt een student die een bovennatuurlijk notitieboekje vindt. Als hij daar een naam in schrijft, overlijdt diegene. Het leidt ertoe dat hij de wereld wil verlossen van al het kwaad, maar daarbij krijgt hij te maken met een teruggetrokken politieagent.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

And the R-rated hype continues! :D

ntt

Avatar

Ereptile "And the R-rated hype continues! :D"


Gelukkig niet breaking the fourth wall,

Hollywood kennende zouden ze daar ook nog een cashcow van maken :Y

Vind t trouwens beter dat ze de R rated kant op gaan zeker met dit soort projecten.

Chrischzz

Avatar

Ik las ergens dat de nieuwe Pixar ook Een R rating krijgt.

gotrunks

Avatar

GEEN DEATH NOTE FILM A.U.B

De anime is perfect! verpest de imago van de anime niet

afbeelding

Carnage

Avatar

@gotrunks als je echt serieus was, zou je zeggen de manga is awesome de anime mist zoveel wat de manga wel had :D

Baron Von Marlon

Avatar

Ereptile "And the R-rated hype continues! :D"


Ik hoop dat deze hype terug een normale zaak wordt zoals in de jaren 80 en 90. Toen kon je bijna altijd afleiden uit de korte inhoud of de film 16 was of niet.

M0vieFreak

Avatar

Ik ben erg blij dat ze een r-rated film gaan maken. Smiley face Het kon ook een pg-13 film van gemaakt worden omdat je geen bloederige scenes enzo ziet. Maar het is wel een erg dark anime waarmee een r-rating beter in beeld gebracht zal kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair