'Death Note' krijgt R-Rating

'Death Note' krijgt R-Rating

En de opnames moeten dit jaar van start.

Het vordert maar langzaam met de manga-verfilming Death Note. We weten dat Adam Wingard de film moet regisseren en dat acteur Nat Wolff de hoofdrol speelt. Maar verder horen we weinig over de productie. Tot vandaag, want in een interview met Collider vertelde Roy Lee, producent van de film, over de rating en de productiestart.

”[Wingard] wacht op dit moment tot we de film officieel groen licht geven,” vertelde Lee. ”Maar we hebben al een cast gevonden. Ik denk dat er over geschreven is, maar ik weet het niet zeker, dus ik zou de site moeten checken. Daarom wil ik nog niet teveel vertellen. Maar het is in elk geval een film die we dit jaar nog willen maken.”

En dat moet echt een film voor volwassenen worden. ”Het wordt zeker een film met een R-Rating,” beloofde Lee. ”De toon van de film ligt dicht bij de eerste manga verfilmingen, dus het voelt erg realistisch met fantasie-elementen.”

De manga volgt een student die een bovennatuurlijk notitieboekje vindt. Als hij daar een naam in schrijft, overlijdt diegene. Het leidt ertoe dat hij de wereld wil verlossen van al het kwaad, maar daarbij krijgt hij te maken met een teruggetrokken politieagent.



NieuwsFilm

meest populair