Doomsday-acteur 'Batman v Superman: Dawn of Justice' onthult zich

Doomsday-acteur 'Batman v Superman: Dawn of Justice' onthult zich

En meer duidelijk over de rolverdeling in 'Justice League: Part One': George Miller betrokken?

In een van de vele trailers voor Batman v Superman: Dawn of Justice werden we voorgesteld aan (één van) de belangrijkste slechterik(en) in de film: Doomsday. Via Twitter heeft stem- en Motion Capture-acteur Robin Atkin Downes (Hansel & Gretel: Witch Hunters, The Conjuring 2) onthuld dat hij de rol van Doomsday voor zijn rekening heeft mogen nemen.

Het is nog onduidelijk of Robin Atkin Downes alle rollen op zich heeft genomen, dus zowel de stem als de MoCap. Het lijkt er wel een beetje op. De film zal uitwijzen in hoeverre Michael Shannon nog een aandeel levert, of dat hij alleen te zien is als de dode General Zod.



Ook lijkt er iets meer duidelijk rond Justice League: Part One, waarvoor de opnames in april starten. Volgens de website Acting Auditions heeft de film de werktitel Caveman en heeft niemand minder dan George Miller (Mad Max: Fury Road) een rol geaccepteerd als producent. In het verleden zou Miller nog Justice League: Mortal voor Warner Bros. maken, maar dit project werd gecanceld. Ook lijkt bevestigd dat Amber Heard (The Danish Girl, Magic Mike XXL) de rol gaat spelen van Mera a.k.a. "Queen of Atlantis", in de comics de vrouw van Aquaman (Jason Momoa). En beste Man van Staal, wat heeft u hierover te zeggen?



Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice verschijnt op 24 maart en Justice League: Part One moet vanaf 16 november 2017 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Het tweede deel staat gepland voor 14 juni 2019. Hieronder een nieuw tv-spotje voor Dawn of Justice.



NieuwsFilm

meest populair