Algemeen

Prachtige eerste beelden Terrence Malicks 'Voyage of Time'

Ein-de-lijk komt de film er.

door Jim Pedd om 15:16 in Algemeen
In 2011 kregen we in Terrence Malicks The Tree of Life een blik op het ontstaan van het universum, de Aarde, dinosaurussen en de mens. Het twintig minuten durende deel van de film was bijzonder ambitieus, maar moet overtroffen worden in het lang, lang verwachte Voyage of Time. De documentaire is al jaren in ontwikkeling, maar Malick heeft er tot onvrede van zijn geldschieters lange tijd niet veel mee gedaan.

Nu lijkt de film er wel echt snel aan te komen, want de eerste drie foto’s zijn vrijgegeven. De verwachting is dat de film later dit jaar nog in première moet gaan. De beelden tonen ons een menselijk oog, dat van een reptiel en een compleet sterrenstelsel. Elk een eigen bol.


Voyage of Time is een viering van het universum en laat de tijd in z’n geheel zien, van het begin tot het eind. De film kijkt naar alles wat gebeurd is om de wereld naar dit punt te brengen: wetenschap, geest, geboorte en dood, de kosmos en het leven op onze planeet. De film wordt waarschijnlijk een visueel gedicht, met voice-over van Brad Pitt voor een 40 minuten durende IMAX-versie en een feature film met de stem van Cate Blanchett.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Ehhhh... ja, de eerste, dié hoort er niet bij. De andere twee zijn een oog, de eerste een sterrenstelsel.

Rorschach

Avatar

Tenzij..

afbeelding

;)

http://www.skymania.com/wp/2012/01/spectacular-view-of-the-eye-of-god.html/5391/

NieuwsFilm

meest populair