Tiener rijdt Kim Cattrall's huis in met auto (foto's)

Tiener rijdt Kim Cattrall's huis in met auto (foto's)

Voorlopig zal het binnen tochten.

Hoewel het onbekend is of Kim Cattrall eraan zat te denken om haar huis in Canada te verbouwen, heeft een tiener in ieder geval haar steentje bijgedragen. Dat deed de 16-jarige door met een witte Suzuki SUV in het huis van de actrice te rijden, zodoende ging de voordeur en de ingang van de woning naar de gallemiezen. De Big Trouble in Little China-actrice plaatste daaropvolgend de onderstaande foto's op haar Twitter account, evenals een aantal berichten waarin ze haar ongenoegen meedeelde.

"Een gedachteloze 16-jarige autorijdster die aan 't joyriden was bewerkte mijn huis om 1 uur in de nacht. Mensen hadden kunnen doodgaan. Je zou je moeten schamen. De 16-jarige had verantwoordelijk kunnen zijn voor het doden van vier mensen, haarzelf, haar vriendinnen en mij. Het is beangstigend. Ze is nu weer thuis, vandaag kan ze wederom op haar gemak rondrijden!"

Of de tiener dronken was is nog een vraag, maar Cattrall denkt van wel en schreef later naar de Twitter account van Mothers Against Drunk Driving: "Hoe kunnen we zulk soort vormen van geweld voorkomen?" De 59-jarige actrice volgde haar eerdere berichten op met: "Niemand liep lichamelijke verwondingen op. Het heeft de buurt geschokt. Ik zou deze gewelddadige ervaring als een waarschuwend verhaal opnemen, tieners."







NieuwsFilm

meest populair