Hond Salma Hayek doodgeschoten door buurman

Het was niet zijn intentie om het dier te neer te schieten.

Afgelopen vrijdag onthulde Salma Hayek dat haar hond Mozart fataal neergeschoten is. Het was toen nog niet bekend wie achter deze nogal laffe daad zat, maar hier is verandering in gekomen. De buurman heeft het gedaan!

De honden van de actrice liepen regelmatig op het erf van de buurman en afgelopen week was hij er helemaal klaar mee. Met een luchtgeweer schoot hij richting de honden die in zijn garage rondliepen. Het was echter niet zijn intentie om één van de honden te doden, hij wilde ze alleen maar afschrikken.

Salma Hayek liet afgelopen week nog weten gerechtigheid te willen. "Ik hoop dat de politie in Washington deze prachtige hond recht doet, die in 9 jaar tijd nooit iemand heeft gebeten of aangevallen. Hij was dol op zijn grondgebied en dwaalde nooit rond, een liefhebbende en loyale kameraad. Hij verdiende geen langzame en pijnlijke dood." Het ziet er alleen niet naar uit dat ze deze gerechtigheid zal krijgen. Een woordvoerder van de politie heeft bekend gemaakt dat het onderzoek is afgesloten. De buurman zou het recht hebben gehad om de hond neer te schieten, want de hond liep nu eenmaal op zijn erf.

De actrice heeft nog niet gereageerd op het nieuws.



NieuwsFilm

meest populair