Academy wist niet van verschijning Ali G af

Academy wist niet van verschijning Ali G af

Sacha Baron Cohen was gevraagd om "als zichzelf" te presenteren.

Toen Sacha Baron Cohen afgelopen zondag tijdens de ceremonie van de Oscars gekleed als zijn karakter Ali G verscheen, dachten velen dat de Academy hem had vergeven voor zijn stunt in 2012. Echter was ook de Academy niet op de hoogte van zijn verschijning als Ali G. Sacha Baron Cohen was namelijk gevraagd om "als zichzelf" te presenteren. Surprise, Surprise!

"De waarheid is eigenlijk dat we Ali G naar binnen moesten smokkelen. De organisatie had mij namelijk voor de ceremonie al gewezen op het feit dat ik niks verkeerds mocht zeggen. De organisatie wilde dat ik als mijzelf presenteerde," aldus Sacha Baron Cohen tijdens ITV's Good Morning Britain. "Maar gelukkig kon mijn vrouw de nepbaard in het invalidentoilet opplakken, en ik kwam ermee weg."



Volgens Sacha's vrouw, actrice Isla Fisher, moesten ze zichzelf voor ruim 40 minuten in het invalidentoilet opsluiten met de smoes dat de acteur voedselvergiftiging had.

"Ik bedoel, er waren enkele momenten dat ik mij echt zorgen maakte," vervolgd Sacha Baron Cohen. "Maar ik liep Chris Rock tegen het lijf en vertelde hem mijn plan, hij vond het een super idee en dus ik ging ervoor."


Bekijk hieronder de stunt van Sacha Baron Cohen tijdens de Oscar-ceremonie in 2012:



NieuwsFilm

meest populair