Christian Bale kijkt uit naar Batman v Superman

Christian Bale kijkt uit naar Batman v Superman

Ook Morgan Freeman heeft gereageerd op de film die deze maand in de bioscoop te zien zal zijn.

Christian Bale kroop voor Christopher Nolan's succesvolle Batman-trilogie in de huid van de stripheld. De laatste film van de reeks, The Dark Knight Rises, verscheen in 2012. Deze maand is Ben Affleck te zien als Batman in Batman v Superman: Dawn of Justice.

In een interview in 2014 liet de acteur al weten dolgraag nog één keer in het zwarte kostuum te verschijnen. "Ook al voelde ik dat het het juiste moment was om te stoppen, er was altijd een deel van mij dat zei: kom op, laten we er nog een doen." Maar in een recent interview verteld de acteur uit te kijken naar Ben Affleck's verschijning als Batman.

"Iedereen brengt zijn eigen elementen in een karakter. Ben [Affleck] zal dat ook doen," aldus Christian. "De trailer ziet er heel goed uit en ik kijk er naar uit." Ook werd er aan de acteur gevraagd wie nu eigenlijk de beste Batman is. Daar had hij een diplomatiek antwoord op. "Dat ligt eraan met wie je praat. Je kan Adam West niet zijn, het ligt eraan waar je zin in hebt. Ik hou ervan om naar Adam West te kijken."

Ook Morgan Freeman, die Lucius Fox in de trilogie van Nolan speelde, reageerde op Batman v Superman en de vraag wie de beste Batman is. "Weet je, ik ben blij voor Ben [Affleck], maar ik weet niet of het gaat werken. Heb je Batman Begins gezien? Ik denk niet dat je dat kan verslaan."

Bekijk hieronder de trailer van Batman v Superman: Dawn of Justice:


In de door Zack Snyder geregisseerde film kruipt Henry Cavill wederom in de huid van Superman.

NieuwsFilm

meest populair