Henry Cavill noemt 'Batman v Superman' episch, mooi en spannend

Henry Cavill noemt 'Batman v Superman' episch, mooi en spannend

Verder twijfelt Morgan Freeman over het slagen van de film.

Het is een nieuwe dag en dus is er weer allerhande nieuws rond Warner Bros.’ Batman v Superman: Dawn of Justice. Vandaag vertellen Henry Cavill en regisseur Zack Snyder over de film en blijkt niemand minder dan Morgan Freeman zijn twijfels bij de monsterproductie te hebben. Eerst echter Henry Cavill, die heeft de film al gezien en geeft zijn mening.

E! Online kon hem kort spreken op de rode loper van de Oscars en vertelde dat hij de film nu twee keer gezien heeft. Natuurlijk is hij zeer positief. Hij noemt de film ”episch, spannend en visueel spectaculair.”

Verder vertelde Zack Snyder nog eens over de positie van Superman in de wereld. Hij deed dit tegenover DC All Access en ging in op de periode van drie jaar die verstreken zijn tussen Man of Steel en Dawn of Justice. ”Hij heeft veel fouten rechtgezet. Er zijn overstromingen geweest, mijnen ingestort, bruggen omgevallen en kerken in brand gevlogen. Hij is min of meer een held geweest. Maar, als je een kat uit de boom plukt, kan je niks aanraken of de critici zeggen, ‘Hij heeft die tak beschadigd toen hij de kat redde’ of ‘die kat was niet gesteriliseerd, dus nu zijn er duizenden’. Er is geen mogelijkheid voor Superman om te winnen.”

Tot slot is er nog Morgan Freeman die tegenover ET Online vertelde graag te hopen dat Ben Affleck slaagt als nieuwe Batman, maar hij denkt wel dat Batfleck het zwaar krijgt. ”Ik ben blij voor Ben, maar ik weet niet of het gaat werken. Want The Dark Knight was ‘het’ bijna. Heb je Batman Begins gezien? Ik denk niet dat je dat kan overtreffen.”

Vanaf 24 maart draait Batman v Superman in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair