Michael C. Hall trouwt voor de derde keer

Michael C. Hall trouwt voor de derde keer

De gelukkige is editor en romanschrijfster Morgan Macgregor.

Een woordvoerder van Michael C. Hall heeft bekend gemaakt dat de Dexter-acteur sinds maandag getrouwd is met Morgan Macgregor. Ze zijn al sinds september 2012 bij elkaar. Macgregor werkt bij een non-profit organisatie in Los Angeles die gespecialiseerd is in culturele en literaire kunst. De website omschrijft zichzelf als een communiteit bestaande uit schrijvers, critici, journalisten, artiesten, wetenschappers en filmmakers.

Het huwelijk werd in New York gesloten. Meer details zijn niet vrijgegeven, omdat de 45-jarige acteur op zijn privacy gesteld is. Zoals boven vermeldt is het paar al vier jaar bij elkaar, tijdens de Emmy Awards in 2012 maakten ze hun eerste publieke verschijning als een stel.

Voor Hall is het zijn derde echtverbintenis. Zijn eerste vond plaats in 2002, hij trad toen in het huwelijk met actrice Amy Spanger. Samen konden ze drie jaar van elkaar genieten, want toen splitsten ze en vroegen een scheiding aan. Tijdens de opnames van de bovengenoemde tv-serie viel Hall voor zijn tegenspeelster Jennifer Carpenter. Ook zij zijn getrouwd geweest, van 2008 t/m 2010. Ze schonken elkaar het jawoord op Oudejaarsdag in Californië.



NieuwsFilm

meest populair