Eerste beelden 'Star Wars: Rogue One' vertoond

Eerste beelden 'Star Wars: Rogue One' vertoond

Wat heeft de allereerste preview te bieden?

Eerder deze week heeft Walt Disney de eerste beelden uit Rogue One: A Star Wars Story vertoond. Dit deed de entertainmentreus tijdens een bijeenkomst met aandeelhouders. Hieronder een beschrijving van de beelden.

Voor de 'teasers' voor de film van Gareth Edwards (Godzilla, 2014) werden vertoond zei Disney's hoogste baas Bob Iger het volgende:

"Het is ons eerste originele losstaande verhaal. Het gaat over een groep van rebellen die zich voorbereiden om de plannen voor de Death Star te stelen. Dit vindt plaats vlak voor de gebeurtenissen in de allereerste Star Wars-film, Episode IV, die A New Hope heet. En ik kan niet wachten tot jullie de film zien. Deze verschijnt in december in de bioscoop."

Vervolgens zijn de beelden uit Rogue One te zien. Onder de aandeelhouders was ook een fan aanwezig en deze deelde via het web wat er te zien was:

"Het merendeel was flitsen. Een shot van een zwarte stormtrooper, de mogelijke Death Troopers. Vervolgens een afbeelding van een vergelijkbare helm en pantser maar dan in chroom, vergelijkbaar met Captain Phasma uit The Force Awakens. Dan een beeld van twee AT-AT's die er iets anders uitzien, met een deurdeel aan de zijkant, geverfd in een licht beige kleur. En er werden wat foto's getoond van de cast met onder meer Felicity Jones en Diego Luna. Een andere met Donnie Yen. Een clip toonde Felicity Jones' personage vermoedelijk in een schip of shuttle, waarbij op de achtergrond een luik openstaat. Ik weet niet meer wat ze zei, het ging zo snel. De nieuwe stormtroopers zien er goed uit."

In de film zijn er rollen voor onder meer Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker en Ben Mendelsohn en eerder hoorden we dat Darth Vader een aanzienlijke rol zal hebben. Meer weten over Rogue One? Lees dan Alles wat we weten over 'Rogue One: A Star Wars Story'. Een eerste trailer zou gepaard gaan met de release van Captain America: Civil War. Vanaf 14 december draait Rogue One in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair