Charlie Sheen kan kosten niet meer bijhouden

Charlie Sheen kan kosten niet meer bijhouden

Hij is genoodzaakt de alimentatie voor z'n tweeling te verlagen.

Acteur Charlie Sheen, die gedurende zijn Two and a Half Men-tijdperk meer dan 1 miljoen dollar per aflevering incasseerde, meldt krap bij kas te zitten. De 50-jaar oude komediant heeft wettelijke documenten bij de rechtbank ingediend waarin te lezen staat dat Sheen de kinderbijslag aan ex Brooke Mueller wil verlagen. Momenteel krijgt zij zo'n 55.000 dollar per maand binnen om hun 6-jarige tweeling, Bob en Max, mee op te voeden. Het blijkt dus dat Sheen dit niet meer vol kan houden.

Dankzij zijn bijdrage aan de bovengenoemde sitcom kreeg Sheen voorheen een bedrag van 613.000 dollar per maand binnen, nu nog maar 167.000 dollar. Hoewel hij niet heeft aangegeven waarom, moest de acteur zijn rechten inzake de tv-serie verkopen. Voor deze transactie kreeg hij eenmalig een bedrag van 26 miljoen dollar. Nu er een eind gekomen is aan de royale maandelijkse verdienste, moet Sheen meer aan zichzelf gaan denken.

Naast het feit dat Denise Richards, een andere beruchte ex, zo'n 1.2 miljoen dollar eist wegens misgelopen alimentatie, heeft Sheen naar verluidt andere kosten waar hij rekening mee moet houden. Zijn credit card staat namelijk 600.000 dollar in het rood en de hypotheek op zijn huis verlangt steeds meer centjes.

Brooke Mueller is de derde vrouw van Sheen. Ze waren getrouwd van 2008 t/m 2011. Samen met Denise Richards heeft hij 2 dochters, Sam en Lola. Uit een oudere relatie met schoolvriendinnetje Paula Profit kreeg Sheen zijn eerste kind, dochter Paula. Dankzij haar is de grappenmaker met tijgerbloed een grootvader te noemen en Martin Sheen een overgrootvader.



NieuwsFilm

meest populair