Stevige trailer POV-film 'Hardcore Henry'

Stevige trailer POV-film 'Hardcore Henry'

Heerlijke brute actiefilm vanuit het oogpunt van de wilde Henry.

Op 21 april verschijnt het stevige en geheel opgenomen in een 'first person'-stijl Hardcore Henry in de Nederlandse bioscoop. Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de actiefilm van regisseur Ilya Naishuller en producent Timur Bekmambetov, bekend van Wanted (2008).

De film ging september verleden jaar al in première tijdens het Toronto International Film Festival en ontving tot op heden goede commentaren. Ondanks dat er nog weinig stemmen/recensies geteld worden, staat de teller op de IMDb op een 8,0 en op Rotten Tomatoes op 89%.



Met rollen voor onder meer Danila Kozlovsky, Haley Bennett en Sharlto Copley zien we in Hardcore Henry een man ontwaken die zich niets herinnert. Hij is door zijn vrouw weer tot leven gewekt en zij zegt dat hij Henry heet en dat hij een cyborg is. Vijf minuten later wordt ze gekidnapt en is het aan Henry om haar te redden. De dader is Akan, een megalomane psychopaat met telekinetische krachten en een gigantisch leger van huurlingen achter zich. Henry bevindt zich in Rusland en iedereen heeft het op hem voorzien, behalve dan de mysterieuze Jimmy.

NieuwsFilm

meest populair