[UPDATE] "Team Iron Man" op posters 'Captain America: Civil War'

[UPDATE] "Team Iron Man" op posters 'Captain America: Civil War'

En er is een 15 minuten durende IMAX-scène te zien, de 'Splash Panel.'

Gisteren zagen we al de personageposters voor Team Cap voorbijkomen en nu is het tijd om een blik te werpen op de affiches voor Team Iron Man. Opvallend is dat het team van Captain America bestaat uit zes helden, waar Iron Man het moet doen met vier "side-kicks." Ook spraken regisseurs Anthony en Joe Russo over de IMAX-scène die maar liefst 15 minuten duurt.

"We hebben een scène die we de 'Splash Panel' of de 'double panel' noemen. Het is onze live-action 'Splash Panel', één grote epische scène." aldus Joe Russo tegenover SuperHeroHype. Een 'Splash Panel' is een paginavullend kader in een comics, of zelfs een spread.

Tegenover Screenrant meldt dezelfde Joe Russo dat deze scène volledig in IMAX is opgenomen: "De gehele scène is opgenomen in IMAX. Deze duurt ongeveer 15 minuten. Dit is de enige scène waarvoor we de [IMAX] camera gebruiken, welke gloednieuw is. Het is een IMAX 65, de ARRI's 65. Een gezamenlijke product van IMAX en ARRI's. We gaan Avengers: Infinity War - Part I en Part II helemaal met die camera opnemen."

Op onderstaande vijf posters voor Captain America: Civil War zien we als eerste Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.). Daarna volgen James Rhodes / War Machine (Don Cheadle), Natasha Romanoff / Black Widow (Scarlett Johansson), T'Challa / Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany).











Nu we de elf posters hebben gezien lijkt er nog één held echt te ontbreken: Spider-Man, een rol van Tom Holland. De vraag is of hij de zesde plaats inneemt bij Team Iron Man of dat hij Team Cap extra versterking geeft. Overigens ontbreekt bij de posters van Team Cap ook Sharon Carter / Agent 13 (Emily VanCamp). Ook zij maakt onderdeel uit van dit team.

UPDATE: Ondertussen zijn de fanboys aan de slag gegaan en is er ook een reeks fan-made Spider-Man posters beschikbaar:











De dertiende film in het Marvel Cinematic Universe wordt geregisseerd door The Winter Soldier-kopmannen Anthony en Joe Russo en verschijnt op 28 april in de (3D/IMAX) bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair