Avontuurlijke poster voor Pixars 'Finding Dory'

Avontuurlijke poster voor Pixars 'Finding Dory'

Iedereen zoekt Dory.

Nadat we recent nog de volledige trailer zagen voor Finding Dory heeft Disney•Pixar via Ellen het vermoedelijk officiële affiche voor de animatiefilm vrijgegeven. Op de poster staat de verdwaalde Dory centraal met om haar heen de belangrijkste nieuwe én bekende personages.

Finding Dory pakt de draad zes maanden na de gebeurtenissen in Finding Nemo weer op. Dory (met de stem van Ellen DeGeneres) heeft een heerlijk leventje, samen met de clownvissen. Op een dag gaat ze met Nemo (Alexander Gould) en de rest van de jongeren op een schoolreisje. Als ze een groep manta's bekijken, krijgt ze spontaan heimwee naar haar verleden. Wie zijn haar ouders, wat liggen haar roots? Deze blijken te liggen in het California Marine Biology Institute, waar Dory is geboren. Een nieuwe zoektocht begint.



De octopus Hank (Ed O’Neill), de witte dolfijn Bailey (Ty Burrell) en de walvishaai Destiny (Kaitlin Olson) zijn enkele van de nieuwe personages in het vervolg op de kaskraker Finding Nemo. De animatiefilm van Andrew Stanton draait vanaf 29 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair