Aliens bezoeken Europa op poster 'Independence Day: Resurgence'

Aliens bezoeken Europa op poster 'Independence Day: Resurgence'

UPDATE: nu ook een fraaie motion poster van de naderende onheil.

Afgelopen maand zagen we al de eerste poster voorbijkomen voor het ID4-vervolg Independence Day Resurgence. Nu zien we een vergelijkbare poster. Dit keer bezoeken de aliens echter niet Noord-Amerika, maar zweven ze boven het Europese continent. In een eerdere tv-spot zagen we al dat onder meer Londen zwaar getroffen zal worden.

UPDATE: Hieronder nu ook een fraaie motion versie van de posters!



In de film van Roland Emmerich is de wereld verenigd en noemen we ons ondertussen 'de naties van de Aarde.' In twintig jaar tijd is er een enorme verdedigingslinie opgebouwd om datgene wat gevreesd wordt aan te kunnen: de terugkeer van de aliens. En dat gebeurt ook. Echter trekken ook zij voorbereid ten strijde. Een groep mannen en vrouwen moet de vernietiging van de mensheid zien te voorkomen.



De voornaamste rollen zijn voor Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman. Op 30 juni verschijnt de nieuwe Independence Day in de Nederlandse (IMAX/3D) filmtheaters. Hieronder de eerdere tv-spot:



NieuwsFilm

meest populair