Chewbacca ook in 'Han Solo'-anthology film

Chewbacca ook in 'Han Solo'-anthology film

Hoe kon het ook anders?

Han Solo hoeft het niet in z’n eentje te doen in Phil Lord en Chris Millers Star Wars film. Disney CEO Bob Iger onthulde tijdens de Deutche Bank 24th Annual Media, Internet & Telecom Conference dat de film die voor 2018 gepland staat een ”oorsprongsverhaal over Han Solo en Chewie” wordt.

Het is nog niet zeker, maar het lijkt waarschijnlijk dat Joonas Suotamo, een Finse basketbalspeler die in The Force Awakens dienst deed als double, ook voor deze film komt opdagen als Chewbacca. Wie de rol van Han speelt is nog niet zeker. Naar verluidt zijn er nog een paar kandidaten over: Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen en Blake Jenner.

Het scenario van de film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en focust zich op hoe ”de jonge Han Solo de smokkelaar, dief en deugniet werd die Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi voor het eerst ontmoetten in de cantina in Mos Eisley.” Uitvoerend producenten van de film zijn Lawrence Kasdan en Jason McGatlin, terwijl Will Allegra co-producent is. De release staat gepland voor 24 mei 2018.



NieuwsFilm

meest populair