TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Star Trek Into Darkness en Riddick.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Despicable Me 2 (2013)

Zaterdag 12 maart om 20:30 op SBS6

In Despicable Me 2 zien we de terugkeer van Gru (Steve Carell), de meisjes uit de eerste film, de minions en een hele reeks nieuwe, en grappige personages. Ditmaal moet Gru de wereld redden, in plaats van deze vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Tears of the Sun (2003)

Zondag 13 maart om 20:00 op RTL7

De commandant van een speciale eenheid leidt zijn mannen de jungle van Nigeria in om een dokter te redden. Deze wil echter alleen met hen mee als ze ook de overige 70 vluchtelingen kan meenemen.
Bekijk de afbeelding

Riddick (2013)

Maandag 14 maart om 20:30 op Veronica

In het vervolg op Pitch Black en The Chronicles of Riddick bevindt de beruchte Riddick zich op een verschroeide planeet die uitgestorven lijkt te zijn. Al snel moet hij vechten voor zijn leven en het opnemen tegen buitenaardse tegenstanders die dodelijker zijn dan de menselijke tegenstanders die hij gewend is. Riddick kan alleen ontsnappen door een signaal uit te zenden dat al snel een groep premiejagers naar zijn planeet lokt. Het eerste schip dat landt zit vol met gewelddadige, dodelijke huurlingen en op het tweede schip bevindt zich iemand die een persoonlijker motief heeft om Riddick op te jagen.
Bekijk de afbeelding

Where the Wild Things Are (2009)

Dinsdag 15 maart om 20:30 op SBS9

Max (Max Records) is een klein jongetje vol brutale streken. Maar achter zijn schijnbare stoere verschijning gaat een geheime wereld schuil. Deze wereld, die alleen voor Max is te betreden, bestaat uit een bos bewoond door allerlei fabeldieren die Max tot hun koning gekroond hebben.
Bekijk de afbeelding

Star Trek Into Darkness (2013)

Woensdag 16 maart om 20:30 op RTL7

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.
Bekijk de afbeelding

Enemy of the State (1998)

Donderdag 17 maart om 20:30 op Veronica
Regie: Tony Scott

Advocaat Robert Clayton Dean krijgt, zonder dat hij het weet, een video in handen waaruit blijkt dat een topfunctionaris van de Nationale Security Agency betrokken is bij een politieke moord. Vanaf dat moment wordt Dean het doelwit van een team NSA-agenten.
Bekijk de afbeelding

Zero Dark Thirty (2012)

Vrijdag 18 maart om 22:25 op NPO3

Zero Dark Thirty focust zich op de black ops die de missie kregen om Osama bin Laden te vangen of te vermoorden. De voormalig leider en oprichter van de islamitische terreurorganisatie Al Qaida werd op 2 mei 2011 in de Pakistaanse stad Abbottabad gedood.


NieuwsFilm

meest populair