Jon Voight ziet Donald Trump graag president worden

Jon Voight ziet Donald Trump graag president worden

"Hij is een antwoord op onze problemen."

Op 69-jarige leeftijd besloot de Amerikaanse zakenman Donald J. Trump zichzelf kandidaat te stellen voor het presidentschap, een voorval waar niet iedereen meteen ondersteboven van was. Desondanks boekt Trump veel succes met zijn campagne als één van de Republikeinse kandidaten. Trump meldt wat hij te melden heeft, zelfs wanneer het bij anderen in het verkeerde keelgat schiet. Ook zijn beloftes zijn even zo berucht: de vrijheid van "afschuwelijk en vals" journalistiek laten afnemen (zodat verslaggevers niet meer beschermd en aan te klagen zijn) en het niet welkom heten van alle moslims in de VS.

Trump is dus een geval apart en dat geldt dan mogelijk ook voor zijn aanhangers, waaronder Jon Voight (77 jaar). De Ray Donovan-acteur vertelde in een interview met Breitbart News dat hij Trump wel ziet zitten als president. "Ik ben niet iemand die zegt dat hij de beste van z'n partij is, ik zeg dat ik deze man wel mag. Hij is een antwoord op onze problemen. We moeten ons achter hem scharen, de Republikeinen moeten zich herenigen en achter hem scharen. We hebben iemand nodig die ons reconstrueert, ons terug naar de gouden eeuw leidt, waar we horen te zijn."

De vader van Angelina Jolie noemt de presidentskandidaat een "grappige, vrolijke, kleurrijke - en bovenal een eerlijke man. Toen hij voor het presidentschap ging, wist ik dat hij dat met ware overtuigingskracht deed om het welzijn van dit land te herstellen. Hij is de enige die het kan doen. Geen franjes, geen gedoe, enkel oprechte waarheden."

De onderlinge strijd tussen de Republikeinen noemt Voight prutserig, de andere Republikeinse kandidaten zouden Trump de winst van presidentskandidaat niet toejuichen. "Weet je waarom? Omdat hij geen onzin verkoopt. En iedereen zal de onzin ontdekken die de meeste politici spuwen, dat zij enkel om hun eigen zaak en profijt geven. Ze hadden het nooit gedroomd dat ze de controle zouden verliezen."



NieuwsFilm

meest populair