[UPDATE] Wat je niet zag in de 'Captain America: Civil War' trailer

[UPDATE] Wat je niet zag in de 'Captain America: Civil War' trailer

Met onthullende details en coole BTS-beelden, waanzinnige kijkcijfers, de werktitel voor Spider-Man (2017) en een POLL: Trailers BvS vs. Civil War.

Afgelopen donderdag werden we eindelijk getrakteerd op de eerste blik op de nieuwe Spider-Man, die volgende maand zijn debuut maakt in het Marvel Cinematic Universe. Er was echter nog veel meer te zien in en te herleiden uit de tweede trailer voor Captain America: Civil War. Hieronder de al altijd vermakelijke feedback van Mr Sunday Movies en daarna nog veel meer stuff rond de film.



UPDATE: Hieronder een alternatieve versie van de trailer, met wat flitsen extra beeldmateriaal van Crossbones (Frank Grillo) en Black Panter (Chadwick Boseman):



De trailer blijkt een Marvel-kijkcijferrecord te hebben neergezet. In de eerste 24 uur werden de beelden bijna 100 miljoen keer bekijken. Twee jaar geleden wist Avengers: Age of Ultron het record nog aan te scherpen tot 34,3 miljoen. Eind verleden jaar bracht de eerste trailer van Civil War dit record tot 61 miljoen. De tweede trailer wist volgens Entertainment Weekly maar liefst 94,7 miljoen kijkers te trekken op de eerste dag. Ter vergelijking, de tweede trailer voor Batman v Superman: Dawn of Justice kwam in de eerste 24 uur tot 23,2 miljoen kijkers. Overigens is het overall record in handen van Star Wars: The Force Awakens, met 128 miljoen kijkers in 24 uur tijd.

Ook is er een werktitel bekend voor de Spider-Man film die in de zomer van 2017 gaat verschijnen. Volgens Production Weekly is dit 'Summer Of George.' Dit zou overigens maar weinig connecties hebben met de comics. In de film krijgen we naast Tom Holland (Peter Parker) ook de actrice en zangeres Zendaya en actrice Marisa Tomei (Aunt May) te zien. De kans lijkt groot dat Holland hetzelfde, veelbesproken pak zal dragen. Hieronder een hoge resolutie foto van het meer basic pak, met het wat ouderwetse logo, de soort van gordel en de zoomende ogen.

Klik voor een vergroting

[/url]

En dan is er nog een nieuwe foto opgedoken van Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier, een rol van [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=107013]Sebastian Stan
. Her is overduidelijk dat hij een uiterst belangrijke rol gaat krijgen. De reactie van Stan na het zien van de film: "Ik was super gemotiveerd voor deze film. En ik ben er zo trots op, iedereen is er zo 'f**king awesome' in. Iedereen is 'f**king fantastic.' Na het zien was ik sprakeloos!" De tweede foto is van Hawkeye (Jeremy Renner).





Ook verscheen er een nieuwe video online waarin actrices Emily VanCamp (Sharon Carter / Agent 13) en Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch) te zien zijn. Naast dat de samenwerking met National Academy of Sciences' Science & Entertainment Exchange wordt toegelicht, zie je ook een aantal aardige beelden van achter de schermen!



En hieronder nog een POLL over de twee (vermoedelijk) definitieve trailers voor de superheldenfilms Civil War en Batman v Superman: Dawn of Justice. Welke van beide trailers is het coolst? Comic-goeroe Mark Millar zei via Twitter het volgende: "Moet zeggen dat BVS Civil War heeft verslagen. Ik heb mijn hele leven gewacht om Batman op deze manier door een raam te zien springen en slechteriken zo uit te zien schakelen."

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.





NieuwsFilm

meest populair