Tv-spot 'Alice Through the Looking Glass' toont veel nieuwe beelden

Weet dit vervolg ook de $1 miljard te passeren?

Met Alice in Wonderland wist Walt Disney in 2010 maar liefst ruim $1 miljard op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Ook zorgde de film voor een stortlading aan live-action sprookjesfilms. Aankomende zomer is het tijd voor de sequel Alice Through the Looking Glass. Hieronder zie je een nieuwe tv-spot die heel wat nieuwe beelden laat zien en je mogelijk enthousiast zal maken.

In Alice Through the Looking Glass zien we Mia Wasikowska en Johnny Depp uiteraard weer als het titelpersonage Alice en respectievelijk de Mad Hatter. Ze komen op hun pad door wonderland onder meer Anne Hathaway als de White Queen, Helena Bonham Carter als de Red Queen, Sacha Baron Cohen als Time en Rhys Ifans als de vader van de Mad Hatter, tegen. De stem van wijlen Alan Rickman is gebruikt voor de duizendpoot Caterpillar.

Regisseur Tim Burton keerde voor het vervolg terug als producent en liet de regie over aan James Bobin (The Muppets, 2011). Vanaf 26 mei draait Alice Through the Looking Glass, waarin Alice de Mad Hatter moet redden, in de Nederlandse (3D) filmtheaters.



NieuwsFilm

meest populair