John Goodman naast Mark Wahlberg in 'Patriots' Day'

John Goodman naast Mark Wahlberg in 'Patriots' Day'

J.K. Simmons werd onlangs nog gecast in de nieuwe film van Peter Berg.

CBS Films en Lionsgate hebben vandaag aangekondigd dat John Goodman, die momenteel een geweldige rol speelt in 10 Cloverfield Lane, te zien zal zijn naast Mark Wahlberg en J.K. Simmons (Whiplash) in Patriots Day, de nieuwe film van Peter Berg (Deepwater Horizon, Lone Survivor). De film zal geproduceerd worden door Scott Stuber, Mark Wahlberg, Hutch Parker, Dylan Clark, Stephen Levinson en Michael Radutzky.

De film gaat over de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon van 2013. Goodman zal de rol spelen van voormalig politiecommissaris Ed Davis, die na de bomaanslag nauw samenwerkte met de FBI. Wahlberg zal een agent spelen, die onderzoek deed naar de aanslag en de daders opjoeg. Simmons speelt op zijn de beurt sergeant Jeffrey Pugliese van het Watertown Police Department, die een belangrijk aandeel had in de aanhouding van de daders.

Patriots Day wordt gefinancierd door CBS Films en Lionsgate. De eerstgenoemde neemt de productie- en marketingkosten voor zijn rekening en laatstgenoemde doet dit wat betreft de distributie. De opnames van de film gaan dit najaar van start in Boston. Over een releasedatum is nog niks bekend.



NieuwsFilm

meest populair