Ben Affleck en Jennifer Garner zijn "goede vrienden"

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn "goede vrienden"

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat de twee gaan scheiden.

Vorig jaar werd dan wel bekend gemaakt dat Ben Affleck en Jennifer Garner gaan scheiden, maar voor de kinderen zullen ze altijd samenkomen.

Tijdens Ben's bezoek aan de Ellen show werd uiteraard gesproken over de scheiding en zijn kinderen. "Waar ik van hou is dat jij en Jen altijd de kinderen op de eerste plaats zetten, en we zien jullie altijd met de kinderen. Ik denk dat dat één van de belangrijkste dingen is...," aldus Ellen Degeneres tegen Ben Affleck. De acteur reageerde hierop als volgt: "Absoluut! We zijn goede vrienden en we doen ons best voor onze kinderen. Zij zijn geweldig! Wat zouden we anders moeten doen?"

Even geleden sprak Jennifer Garner openhartig over hun scheiding en de acteur vond dit helemaal niet erg. "Jen is geweldig. Ze is een fantastisch mens. We gaan heel goed met elkaar om. Ik heb haar vanochtend nog gezien. Zij wilde erover praten, zodat het maar achter de rug zou zijn en ze kan zeggen: 'Ik heb het al eens besproken en wil dat niet nog een keer doen.' Dat is prima. Ze mag erover zeggen wat ze wil."



Nadat het koppel in juni vorig jaar na tien jaar huwelijk aankondigde uit elkaar te gaan, doken al snel geruchten op dat de acteur was gevallen voor het kindermeisje, Christine Ouzounian. Echter is dit niet de reden van de scheiding. Wat precies de reden is, is nog altijd niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair