Paard dood door ongeluk op de 'Fast & Furious 8'-set

Paard dood door ongeluk op de 'Fast & Furious 8'-set

Viervoeter Jupiter werd geraakt door een decorstuk.

Roddelwebsite TMZ heeft een opvallend bericht naar buiten gebracht over de opnames van Fast & Furious 8 die afgelopen maandag van start zijn gegaan in IJsland. Er blijkt een paard om het leven gekomen te zijn nadat het arme beest door een vliegend voorwerp geraakt werd: een ijsberg van plastic. Het weer bestond uit een krachtige wind en deze tilde het decorstuk de lucht in.

Het paard, genaamd Jupiter, stond ergens te grazen toen hij getroffen werd door de ijsberg. Dat heeft de plaatselijke politie gemeld. De klap zorgde ervoor dat Jupiter een gebroken been opliep, een verwonding die vaak naar euthanasie leidt, zoals in dit geval. Het ongeluk blesseerde ook nog een ander paard, maar deze zal volgens kenners van diens wonden genezen. Geen van de paarden hoorden bij de productie.

De filmcrew heeft de eigenaar van de paarden met het treurige nieuws benaderd. De kosten van beide paarden zal vergoed worden middels een ongenoemde verzekering. De onkosten met betrekking tot een beschadigd hek zullen ook gedekt worden. Hieronder vind je een foto van Jupiter en diens gewonde kameraad terug.

Fast & Furious 8 is respectievelijk geschreven en geregisseerd door Chris Morgan en F. Gary Gray. Acteurs Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Eva Mendes, Kurt Russell en Jason Statham zullen wederom van de partij zijn. De actiefilm ziet 13 april 2017 het daglicht in Nederland.



NieuwsFilm

meest populair