Amber Heard over Mera´s kostuum in 'Justice League: Part One'

Amber Heard over Mera´s kostuum in 'Justice League: Part One'

Mera zal voor het eerst te zien zijn in Justice League: Part One.

Afgelopen januari bevestigde Warner Bros. Pictures dat Amber Heard de rol van Mera zal spelen in het DC-filmuniversum. Haar personage zal voor het eerst haar opwachting maken in Justice League: Part One, de film die vanaf november 2017 in de bioscopen moet draaien, en daarna naast Jason Momoa in Aquaman, de solofilm over de onderwaterheld die juli 2018 de bioscopen moet bereiken.

Heard sprak onlangs met Entertainment Tonight over Mera's kostuum en zei er het volgende over:

''Het is een interessant kostuum. Het is zeg maar half gepantserd en de andere helft zijn een soort schubben. We zijn nog bezig met het ontwerpen van het kostuum, maar we zijn al een heel eind.''

Mera is Aquamans liefje en wordt uiteindelijk de koningin van Atlantis. Het personage was voor het eerst te zien in de strips uiy 1963. Jason Momoa zal de hoofdrol spelen in de onderwater-DC-superheldenfilm, die deel uitmaakt van het DC-filmuniversum. Schrijvers Will Beal en Kurt Johnstad werden eerder ingehuurd om twee afzonderlijke scripts te schrijven voor de film. David Leslie Johnson schreef echter ook onlangs een script voor de film, dus het is nog even afwachten welk verhaal precies gebruikt zal worden voor de film.



NieuwsFilm

meest populair