Rose McGowan aangeklaagd wegens speelse hond

Rose McGowan aangeklaagd wegens speelse hond

De viervoeter heeft een 85-jarige vrouw van een berg geduwd.

Vervelend: je bent ver van huis, iemand anders heeft jouw hond onder diens hoede genomen en alsnog krijg je het voor elkaar om aangeklaagd te worden voor miljoenen dollars. Ja, het zit Rose McGowan niet mee. De 42-jarige Amerikaanse is momenteel niet geliefd bij de 85-jarige Elna Ebner, die door McGowan's hond is besprongen.

De oudere vrouw meldt in wettelijke ingediende documenten dat ze samen met haar dochter de heuvels in Hollywood afging rondom juli vorig jaar. Toen ontmoette ze McGowan's knuffelbeest Mrs. Noodle en de uitlaatster die de hond chaperonneerde. Met pijnlijke gevolgen. Mrs. Noodle sprong in een vrolijke bui op Ebner af, die door de nagels van de viervoeter schrok en achterover viel. Zij smakte tegen het cement en liep een scheur in haar schedel op.

Ebner zou haar bed nu niet meer kunnen verlaten en is 24 uur per dag afhankelijk van verzorging. De hersenbeschadiging waar ze nu overigens mee kampt is van een extreem niveau. Zij heeft getracht een vergoeding te krijgen van een verzekeringsmaatschappij, maar dit wierp zijn vruchten niet af. Daarom heeft ze Rose McGowan aangeklaagd, omdat zij de eigenaar van Mrs. Noodle is en dusdanig verantwoordelijk.

In een verklaring legt de actrice uit dat de situatie een afschuwelijke is en dat ze Ebner, een buurvrouw van haar, niets akeligs toewenst. Nochtans zit ze ook niet te wachten om afscheid te nemen van een paar miljoen dollar. "Dit vreselijk, treurig ongeluk was een jammerlijke opeenvolging van diverse voorvallen. Wens ik dat deze kleine, bejaarde vrouw niet gestopt was om tegen mijn pleeghond te praten? Ja. Is het gebeurd? Ja. Ben ik verantwoordelijk? Nee."

Mrs. Noodle I love you #rescue

Een foto die is geplaatst door Rose McGowan (@rosemcgowan) op




NieuwsFilm

meest populair