'Deadpool 2' wordt niet "groter en beter"

'Deadpool 2' wordt niet "groter en beter"

En hoe gaat regisseur Tim Miller om met de verwachtingen van de fans?

Tijdens Silicon Valley Comic Con sprak regisseur Tim Miller kort over zijn plannen voor de opvolger op de succesvolle superheldenfilm Deadpool en hoe hij kijkt naar het personage Cable.

Zo werd aan Miller gevraagd of Deadpool 2 de "groter en beter"-valkuil kan vermijden, zoals dit bij vele andere vervolgen wel gebeurt. Miller: "Ik denk niet dat groter beter is. Je vertelt een verhaal dat past bij het personage. Met Deadpools wereld hoef je niet groter te gaan. Ik denk niet dat de fans van de film goed vinden vanwege de grootse effecten, maar meer vanwege de insteek en de humor."

Hoe denkt Miller over Deadpool 2, het personage Cable en wat de fans al roepen? Ja, ik luister er naar. Maar ik heb de comics gelezen en ik heb een idee hoe Cable zou moeten zijn. Dus iemand in Des Moines, Iowa, kan een ander idee hebben nadat hij de comics heeft gelezen. Dit idee hoef ik niet leuk te vinden. Ik lees het misschien wel, maar doe er mogelijk niets mee. Ik moet zeggen dat ik het allemaal aanhoor, maar ik laat me er niet door leiden. Ik kijk naar de comics en waarom mensen deze personages leuk vinden."

Op dit moment kijkt de eerste Deadpool, met Ryan Reynolds in de titelrol, aan tegen een wereldwijde oprbengst van ruim $730 miljoen. De kans lijkt groot dat het tweede deel eind 2017 of begin 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien is.

De nodige fans zien graag Stephen Lang (Avatar) in de rol van Cable. De acteur heeft zelf al openlijk gesolliciteerd. Hieronder een fan made personageposter voor Langs Cable:



NieuwsFilm

meest populair