Bryan Cranston als Lyndon B. Johnson in eerste trailer 'All the Way'

Bryan Cranston als Lyndon B. Johnson in eerste trailer 'All the Way'

Jay Roach regisseerde de tv-film voor HBO.

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van All The Way, een film die exclusief voor HBO werd gemaakt en op 21 mei door het netwerk wordt uitgezonden.

Bryan Cranston (Trumbo, Breaking Bad) speelt de rol van Amerikaans president Lyndon B. Johnson (een rol waar hij ook een Tony Award voor won op het toneel) en laat zien hoe het eerste jaar van Johnsons presidentschap na de moord op John F. Kennedy Verliep. Zo zien we hoe Johnson belangrijke keuzes moet maken op het gebied van de Civil Rights Movement, die onder leiding stond van Dr. Martin Luther King en hoe de Democratische partij van Johnson hem onder druk zet om bepaalde besluiten te nemen.

All The Way werd geregisseerd door Jay Roach (Game Change, Trumbo) en het script werd geschreven door Robert Schenkkan, die zijn eigen theaterstuk vertaalde naar een filmversie. Naast Cranston zijn er in de film rollen weggelegd voor acteurs zoals Anthony Mackie, Melissa Leo, Bradley Whitford en Stephen Root. All The Way is een productie van HBO, Amblin Television, Tale Told Productions en Moonshot Entertainment. Steven Spielberg, Robert Schenkkan, Jay Roach, Bryan Cranston, Darryl Frank en Justin Falvey doen dienst als uitvoerend producenten.



NieuwsFilm

meest populair