Naomi Watts en Jessica Lange gecast in 'The Secret Life of the Lonely Doll'

Naomi Watts en Jessica Lange gecast in 'The Secret Life of the Lonely Doll'

Gia Coppola (Palo Alto) neemt de regie voor haar rekening.

Jessica Lange (American Horror Story, Big Fish) en Naomi Watts (21 Grams, King Kong) zullen beiden te zien zijn in The Secret Life of the Lonely Doll, een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Jean Nathan uit 2004. Gia Coppola, dochter van Francis en zus van Sofia, die eerder de film Palo Alto maakte, neemt de regie voor haar rekening. De film is een productie van Indigenous Media en Untitled Entertainment.

Merritt Johnson (Temple Grandin) schreef het script van de boekverfilming, die gaat over de zoektocht van een journalist naar een boekenreeks uit de jaren '50 die niet meer in de omloop is. De journalist komt er al snel achter dat de auteur tegenwoordig haar leven leidt in een vervallen openbaar ziekenhuis in Queens. Uiteindelijk doet de journalist er jaren over om erachter te komen hoe het leven van de auteur tot dit punt heeft geleid.

Jon Avnet, Rodrigo Garcia, Jake Avnet, Bruce Cohen en Jason Weinberg zullen The Secret Life of the Lonely Doll produceren. Over een releasedatum is nog niks bekend.

NieuwsFilm

meest populair