Carice van Houten en Guy Pearce verwachten eerste kind

Carice van Houten en Guy Pearce verwachten eerste kind

De twee zijn, hoewel niet bevestigd, sinds eind 2015 een stel.

Onze eigen Carice van Houten is in verwachting van haar eerste kind, en de vader is niemand minder dan haar vriend en collega Guy Pearce. Het nieuws werd gisteren door de vertegenwoordiger van de 39-jarige Nederlandse naar buiten gebracht. Ook voor de 48-jarige Memento-ster wordt het zijn eerste kind. Het is onbekend wanneer ze de baby dit jaar verwachten.

Van Houten en Pearce leerden elkaar kennen toen ze aan Brimstone werkten, van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven, waarin ook rollen weggelegd zijn voor Dakota Fanning en Kit Harington. Het werd nooit bekrachtigd of de twee een stel waren, men vermoedde het op basis van enkele foto's waarop ze in Los Angeles knus te zien zijn.

Het babynieuws verschijnt een jaar nadat Pearce aangaf van zijn jeugdliefde Kate Mestitz te gaan scheiden. Zij waren 18 jaar getrouwd en kenden elkaar al 35 jaar. Van Houten zette vorig jaar ook een punt achter een romantische relatie, namelijk met Kees van Nieuwkerk. De actrice, die de laatste paar jaren succes boekt met de serie Game of Thrones, twitterde gisteren op vrolijke wijze gereed te zijn voor toekomstige grappen betreffende het nieuws.




NieuwsFilm

meest populair