Daisy Ridley daadwerkelijk in gesprek voor 'Tomb Raider'

Daisy Ridley daadwerkelijk in gesprek voor 'Tomb Raider'

Zal ze Lara Croft gaan spelen?

Van het weekend kon je nog stemmen op welke actrice de rol van Lara Croft zou moeten gaan spelen in de aangekondigde reboot-gameverfilming Tomb Raider. Een van de opties is Star Wars: The Force Awakens-actrice Daisy Ridley, die enkele weken geleden al in verband werd gebracht met de rol. Nu blijkt dat zij ook daadwerkelijk in gesprek is.

Tegenover The Hollywood Reporter heeft de actrice bevestigd dat er "gesprekken plaatsvinden", al is haar de rol nog niet officieel aangeboden. Ook is er nog geen afgerond script aanwezig.

"Ik wacht erop dat iemand zegt 'ik wil je, we gaan het doen," aldus Ridley tegenover THR. Ze gaf zelfs aan de rol van Lara Croft graag te willen spelen: "Absoluut, ik ben bezig om mijn agenda te vullen."

De nieuwe Tomb Raider-film met een script van Transformers 5-schrijver Geneva Robertson-Dworet en Roar Uthaug (Bølgen) op de regiestoel zal wel rekening moeten houden met Ridley's werkzaamheden voor Star Wars: Episode VIII (2017) en Star Wars: Episode IX (2019).

Nog niet gestemd op de POLL? Dan kan dat hieronder alsnog, check de foto's van de geselecteerde actrices in het complete artikel.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair