Amy Schumer geeft gulle fooi aan bartenders

Amy Schumer geeft gulle fooi aan bartenders

Ze was samen met haar vriend Ben Hanisch een avondje op stap.

Toen Amy Schumer afgelopen zaterdag besloot om met vriendje Ben Hanisch naar de musical Hamilton te gaan, heeft ze een aantal bartenders héél erg gelukkig gemaakt. Volgens barmedewerker Madeleine DeJohn bestelde de comédienne een aantal drankjes en gaf ze de bartenders bij één van de opvolgende bestellingen een gulle fooi.

"Tijdens de pauze kwam één van haar vrienden naar de bar met een nieuwe bestelling en toen hij het bonnetje aan mijn collega gaf, zei hij: 'Amy wil zeker weten dat jullie dit krijgen.' Mijn collega keek ernaar en wist niet wat ze moest zeggen," aldus Madeleine. "We hebben vaker beroemdheden bediend bij Hamilton en we hebben leuke fooien gehad, maar we hebben er nog nooit een gehad die in de buurt kwam van deze."

De bartenders zijn ontzettend dankbaar voor de vrijgevigheid van Amy. "De meesten van ons zijn artiest, ik ook, en dit is ons baantje om te overleven terwijl het proberen te maken. Amy weet dat," vertelde Madeleine. "Toen ze maanden geleden ook hier kwam, stopte ze $80 dollar in onze 'tip jar'. Ik ging toen naar haar toe om haar te bedanken en toen zei ze: 'Natuurlijk, I've been there, ik weet hoe het is en jullie zijn geweldig.' Ik heb deze vrijgevigheid nog nooit meegemaakt."

Op een foto van het bonnetje is te zien dat de actrice $77 dollar (€68) heeft uitgegeven, maar daar $1,000 dollar (€860) aan fooi bovenop deed.



NieuwsFilm

meest populair