Cast 'Captain America: Civil War' is dol op 'Grease'

Cast 'Captain America: Civil War' is dol op 'Grease'

En Sebastian Stan laat weten "sprakeloos" te zijn over de nieuwe Captain America-film.

Sebastian Stan, die in de Captain America-films te zien is in de rol van Bucky Barnes en The Winter Soldier, heeft in een interview laten weten dat de cast van de nieuwe Marvel-film dol is op de musical 'Grease'.

"Iedereen is dol op Grease. Er waren vaak dance-offs, wat je rol nog moeilijker maakte als je toevallig net een wat serieuzere scene moest spelen," aldus Sebastian. "Het is één van die dingen die je doet om jezelf te entertainen. Het is een lange shoot... vijf maanden. Je leert elkaar héél goed kennen."

Ook liet Sebastian Stan weten "sprakeloos" te zijn over de nieuwe film, Captain America: Civil War. De acteur heeft tijdens een private screening de volledige film gezien en zei daarover het volgende: "Ik ben zo trots om in deze film te spelen, iedereen is ontzettend geweldig en ik ben gewoon sprakeloos."



In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers-team, met het doel om de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. De overheid zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan. De nieuwe status quo splijt de Avengers, resulterend in twee teams – eentje onder leiding van Steve Rogers en zijn verlangen om de Avengers vrij te houden, zodat ze de mensheid zonder regeringsbemoeienis kunnen beschermen, en de ander onder leiding van Tony Stark die heeft besloten het regeringsplan te steunen.

Captain America: Civil War is in de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 28 april 2016.

NieuwsFilm

meest populair