Olivia Newton-John's vermiste ex toch nog in leven

Olivia Newton-John's vermiste ex toch nog in leven

In 2005 verdween McDermott tijdens een vistripje aan de kust van Californië.

De vermiste ex-vriend van Olivia Newton-John schijnt toch nog in leven te zijn. De Amerikaan, Patrick McDermott, verdween in 2005 op mysterieuze wijze tijdens een vistripje aan de kust van Californië.

Volgens het Australische 'Woman's Day' zou McDermott momenteel samenwonen met een Duitse vrouw in Mexico. "Ik heb daar met mensen gesproken. Het meisje waar hij mee reisde zou volgens diverse bronnen een Duits accent hebben," aldus privé detective John Nazarian.

In 2006 gingen er al geruchten rond dat Patrick McDermott zijn dood in scène had gezet. Diverse bronnen waren ervan overtuigd dat hij dat had gedaan om te ontkomen aan een gevangenisstraf voor het niet betalen van kinderalimentatie. Ook sprak het Australische Daily Telegraph dat jaar met drie mensen die de vermiste McDermott mogelijk hadden gezien op het Mexicaanse schiereiland Baja Peninsula.

Olivia Newton-John, die beroemd werd met haar rol in de filmmusical 'Grease', had sinds negen jaar een relatie met Patrick McDermott toen hij verdween. Op 30 juni 2005 ging McDermott in de haven van San Pedro aan boord voor een vistripje. De volgende dag zou hij weer terugkeren. Diverse getuigen wisten te vertellen dat de Amerikaan zeker aan boord was gegaan. Echter wisten ze geen van allen of hij aan het eind van de trip ook weer van boord was gegaan. De politie trof zijn auto aan op de parkeerplaats van de jachthaven en aan boord werden de persoonlijke bezittingen van McDermott aangetroffen. De politie ging ervan uit dat hij was verdronken.



NieuwsFilm

meest populair