Harrison Ford over nieuwe 'Han Solo'-film

Harrison Ford over nieuwe 'Han Solo'-film

De acteur had nog wel wat advies voor de jonge acteurs die worden overwogen voor de titelrol.

Toen Harrison Ford dinsdag te gast was bij The Ellen Degeneres Show, wilde hij graag advies geven aan jonge Hollywood-acteurs. En het advies was vooral bedoeld voor de acteurs die momenteel in overweging worden genomen voor het titelpersonage in de tweede Star Wars Anthology-film, welke inzoomt op het personage Han Solo.

Harrison was bij Ellen te gast om zijn maatje Chewbacca te steunen tijdens het promoten van de digitale en Blu-Ray release van 'The Force Awakens'. Al snel ging het gesprek over de nieuwe Han Solo-film, waarin een "nieuwe Han Solo" te zien zal zijn. Harrison Ford wist hier vlot op in te springen en zei: "Geen nieuwe Han Solo... een... een jongere. Het is nog erger dan dat. Het is een jonge Han Solo."

Volgens eerdere berichten zouden er maar liefst 2.500 acteurs op een of andere manier in overweging zijn genomen door de studio's. Harrison Ford zei hierover: "Ik ben gevleid."

Nadat Ellen vroeg welke tips hij had voor de jonge acteur die het titelpersonage zou gaan spelen, grapte Ford: "Doe het niet. Eerst denk je dat alles van een leien dakje gaat, en je stopt er 25/30 jaar in, en dan opeens laten ze je gewoon gaan. Ze wijzen je het gat van de deur: 'We zijn klaar met je, thank you very much'."



De shortlist van Walt Disney en LucasFilm zou bestaan uit de volgende namen: Alden Ehrenreich, Jack Reynor, Taron Egerton, Blake Jenner en Jack O'Connell.

In Star Wars IV t/m VII is Harrison Ford uiteraard te zien in de rol.

NieuwsFilm

meest populair