Eerste blik op de Amazons in 'Wonder Woman'

Eerste blik op de Amazons in 'Wonder Woman'

In 2017 krijgt Wonder Woman haar eigen film.

De recensies van Batman v Superman zijn niet allemaal even positief. Eén van de onderdelen uit de superheldenfilm die wel goed zijn ontvangen, is het aandeel van het personage Wonder Woman. Zoals waarschijnlijk wel bekend, krijgt deze krachtige DC-superheldin ook een eigen film: Wonder Woman.

Hieronder zie je een nieuwe promotionele foto voor de vierde film in het DCEU. Je ziet de Amazons, bestaande uit uiteraard Diana Prince a.ka. Wonder Woman (Gal Gadot), maar ook Diana’s moeder, Queen Hippolyta (Connie Nielsen) en haar twee tantes General Antiope (Robin Wright) en Antiope’s luitenant, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).



Ook werd er iets meer verteld over de thuiswereld van de Amazons. "Themyscira is beïnvloed door de Grieken, maar het is duidelijk meer dan dat," aldus producent Charles Roven tegenover Entertainment Weekly. "Het is een plaats die het gevoel geeft dat je er nog nooit bent geweest. Maar als je er eenmaal bent geweest, dan ben je er niet van overtuigd dat je er weer weg wilt."

Regisseur Patty Jenkins (Monster, 2003) meldde ook iets over bovenstaande harnassen: "Volgens mij moeten ze niet de harnassen dragen van mannen. Het moet anders zijn. Het zou authentiek en echt moeten zijn, aantrekkelijk voor vrouwen."

In de film van Warner Bros. en DC Entertainment zien we ook rollen van onder meer Chris Pine, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya en Lucy Davis. Vanaf 23 juni 2017 zien we de "Goddess of Truth" voor de tweede keer op het witte doek. Hieronder de eerdere sneak peek:



NieuwsFilm

meest populair