Video

MCU Supercut Trailer: de weg naar 'The First Avenger: Civil War'

Plus nieuwe beelden uit de derde Captain America-film.

door Bram de Groot om 09:31 in Video
Nu Warner Bros.' geplaagde Batman v Superman: Dawn of Justice de bioscoopzalen ruimschoots vult, wordt het tijd voor Marvel Studios' Captain America: Civil War om zich te laten zien aan het grote publiek.

Naast enkele tv-spots, zie je hieronder als eerste de fraaie video 'MCU Supercut - The Road To Civil War' waarin via beelden uit Phase I en Phase II van het Marvel Cinematic Universe wordt warm gemaakt voor de film van Anthony en Joe Russo. Ook zijn er beelden te zien uit de verschillende tv-series en de recente tweede trailer met Spider-Man.Hieronder zie je twee tv-spots voor de dertiende film in het Marvel Cinematic Universe.

En dan is er ook nog een opvallende poster verschenen voor de Duitstalige versie. In Duitsland heet de film The First Avenger: Civil War. In Nederland draait de superheldenfilm vanaf 28 april in de filmtheaters.
En hieronder nog een BTS-video van #EXTRATV:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Die super trailer is mooi, maar op een paar momenten een beetje slordig Smiley face Maar dat is mijn persoonlijke mening. Het einde van de trailer en het verhaal dat het verteld vind ik wel geweldig!

Verder kijk ik gewoon uit naar Civil War! :D

Decepticon

Avatar

Wat een domme titel voor Duitsland zeg, die titel slaat eigenlijk nergens op.
Ik heb The Winter Soldier ook ff opgezocht en die heet in Duitsland "The Return of the First Avenger". Ook al zo'n domme titel, dan weten de Duitsers in eerste instantie helemaal niet dat het om The Winter Soldier gaat.
afbeelding

Krekelsaurus

Avatar

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de supercut trailer, mooi gemaakt.
Ik hoop dat ze hier wel een balans kunnen vinden met de vele personages,
in Avengers: age of ultron liep dat namelijk nogal spaak naar mijn idee.

Tot dusver ziet dit er in ieder geval goed uit!

YOLO

Avatar

Decepticon "Wat een domme titel voor Duitsland zeg, die titel slaat eigenlijk nergens op."
Dat moet mij denken aan.

Stirb Langsam. Zonder te spieken welke film is dit?
Beste Duitse filmtitel ooit die helemaal niet klopt met de film :+

Indien je meer wilt genieten van dat soort onzin, -> klik hier

Gek genoeg heette het 1e deel in Duitsland ook gewoon Captain America: The First Avenger.

schrader

Avatar

Deze supercut is echt 100 keer beter dan die van Batman v Superman aangezien daar duidelijk werd dat echt vrijwel alle belangrijke scenes al in de trailers waren gestopt.

Echt heel veel zin in deze film en tijd dat Marvel zich gaat bewijzen dat zij wel om kunnen gaan met vele personages na dat missertje genaamd Age of Ultron.

Ereptile

Avatar

schrader "Deze supercut is echt 100 keer beter dan die van Batman v Superman aangezien daar duidelijk werd dat echt vrijwel alle belangrijke scenes al in de trailers waren gestopt.

Echt heel veel zin in deze film en tijd dat Marvel zich gaat bewijzen dat zij wel om kunnen gaan met vele personages na dat missertje genaamd Age of Ultron."


Age of Ultron was op zich niet slecht. Het enige punt was dat de film ook als opbouw werd gebruikt richting de Infinity War. Wat eigenlijk de dreiging van Ultron een beetje verminderde. En Ultron vond ik af en toe iets TE komisch voor een killer robot.

De eerste Avengers film was uniek omdat meerdere superhelden van verschillende films in 1 film bij elkaar kwamen. En dankzij de opbouw van het MCU tijdens al die losse films, werkte de Avengers film ook geweldig! Age of Ultron had dat niet echt.

Met Ant-Man, Black Panther en een beetje Spider-Man krijgen we weer nieuwe superhelden die zich, naast hun eigen film, bij de "core" voegen van het MCU. En daar kijk ik naar uit! :D

benjamin

Avatar

Decepticon "Ook al zo'n domme titel, dan weten de Duitsers in eerste instantie helemaal niet dat het om The Winter Soldier gaat."
Niet dat ik de titel zo geweldig vind, maar wat is er erg als de Duitsers nu niet snappen dat het om een film gaat waar ze dan niet van gehoord hebben.

schrader

Avatar

Ereptile "Age of Ultron was op zich niet slecht. Het enige punt was dat de film ook als opbouw werd gebruikt richting de Infinity War. Wat eigenlijk de dreiging van Ultron een beetje verminderde. En Ultron vond ik af en toe iets TE komisch voor een killer robot. "


Agree to disagree. Ik vond Age of Ultron veel minder dan de vorige Avengers om meer redenen dan gebrek aan dreiging bij Ultron. De locatie vond ik niet super (Sokovia ofzo..?), Hawkeye's "gloriemomentje", Quicksilver vond ik tegenvallen, voorspelbaarheid van het einde en de onduidelijkheid van die hallucinaties die Scarlet Witch creëerde. Bij Thor was het een visioen, bij Iron Man een geweten, bij Black Widow een flashback en bij de Hulk verwarring.

sjef

Avatar

De naam zal te maken hebben met dat de naam captain america misschien gevoelig ligt in duitsland. Maar dat nasynchroniseren is echt verschrikkelijk om te horen. Ik ben zo blij dat we dat niet in nederland doen. Behalve dan kinderfilms maar dat snap ik nog wel

nieuwslaatste nieuws

meest populair