Bioscoopreleases week 12

Bioscoopreleases week 12

Met deze week o.a 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)


Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City's eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis' meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt.
Bekijk de afbeelding

Risen (2016)


Een agnostische Romeinse centurion, krijgt van Pontius Pilates de opdracht om de geruchten over een Messias te onderzoeken en het verdwenen lichaam van Jezus van Nazareth op te sporen, om een opstand in Jeruzalem te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

De Helleveeg (2016)


De helleveeg vertelt over Albert Egberts en zijn tante Tiny. Tiny lijdt behalve aan smetvrees ook aan een dwangmatig scherpe tong. Eenmaal zelf volwassen geworden stuurt Albert aan op een grote confrontatie, waarbij eindelijk alle familiegeheimen aan het licht komen.
Bekijk de afbeelding

History's Future (2016)

Regie: Fiona Tan

Sinds een overval is een man, die enkel bestaat als 'MP' (Missing Person) zijn geheugen kwijt. Tijdens zijn reizen van land naar land, en door een reeks vreemde, verlichtende en soms komische ontmoetingen, krijgt MP inzicht in de complexiteit van het leven in het eenentwintigste eeuwse westen.
Bekijk de afbeelding

Krigen (2015)


De Deense commandant Claus Michael Pedersen en zijn mannen vechten om te overleven, proberen een verschil te maken en zichzelf te overtuigen dat het allemaal de moeite waard is. In Denemarken probeert Maria, de vrouw van Claus, zichzelf te redden met haar drie kinderen die hun vader missen. Wanneer Claus in een gevecht met de Taliban plots geïsoleerd raakt samen met een zwaargewonde soldaat maakt hij de beslissing om het gebied te laten bombarderen zodat de reddingshelikopter sneller ter plaatse kan zijn. De missie slaagt en de jonge soldaat overleeft het. Wanneer in de ruïnes van de gebombardeerde gebouwen de lichamen worden gevonden van 11 Afghaanse vrouwen en kinderen wordt Michael echter beschuldigd van een oorlogsmisdaad. Plots bevindt hij zich in een rechtszaak en een strijd om te overleven en zijn familie te behouden.
Bekijk de afbeelding

Where to Invade Next (2015)


De film zou een verbazingwekkend positieve toekomstblik hebben op bepaalde sociale programma's en het beleid in landen buiten de Verenigde Staten, die vervolgens met het beleid van Amerika worden vergeleken. Daarnaast moet de documentaire grappiger en minder belerend zijn dan een aantal van Moore's voorgaande projecten.
Bekijk de afbeelding

Transit Havana (2016)

Cast: --

Heel Cuba kent Mariela Castro - dochter van president Raul en nichtje van Fidel - als voorvechtster van gay rights. Zelf is ze al jaren getrouwd met een man, maar ze doet er alles aan om de positie van seksuele minderheden in Cuba te verbeteren. Onder haar bezielende leiding is de staat onlangs een behandelprogramma voor Cubaanse transgenders begonnen, inclusief psychologische hulp, cross sex hormonen en geslachtsoperaties. De staat vergoedt alle kosten en de medische behandeling is van topklasse. Verandert het socialistische eiland in een paradijs voor transgenders?
Bekijk de afbeelding

Shan he gu ren (2015)


China, de jaren 90. Tao en Dong zijn een jong verliefd koppel. Maar Tao verlaat Dong om te trouwen met een rijke mijneigenaar. Het jaar 2014. Dong ligt op sterven en ziet Tao voor het eerst weer. Ze is gescheiden een heeft een verbannen zoon in Australië wonen. Australië, 2025. Tao's zoon spreekt nauwelijks Chinees meer, op de naam van zijn moeder na.



NieuwsFilm

meest populair